Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Vadelmavaahto

Metsävadelmien maku pääsee oikeuksiinsa ihanassa vaahdossa.
Metsävadelmavaahto maistuu sellaisenaan, kakun täytteenä tai keksien kanssa.
Metsävadelmavaahto maistuu sellaisenaan, kakun täytteenä tai keksien kanssa. Kuva: Johanna Kokkola

(4 annosta)

100 g valkosuklaata

2 dl kuohukermaa

2 munanvalkuaista

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

3 dl metsävadelmia

Sulata valkosuklaa esimerkiksi vesihauteessa. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kaada sula suklaa ohuena nauhana valkuaisvaahtoon. Lisää metsävadelmat ja kermavaahto ja sekoita kevyesti käännellen.

Tarjoa jälkiruoaksi sellaisenaan tai ohuiden keksien kanssa.