Vadelmavaahto
Metsävadelmien maku pääsee oikeuksiinsa ihanassa vaahdossa.
(4 annosta)
100 g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
2 munanvalkuaista
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3 dl metsävadelmia
Sulata valkosuklaa esimerkiksi vesihauteessa. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kaada sula suklaa ohuena nauhana valkuaisvaahtoon. Lisää metsävadelmat ja kermavaahto ja sekoita kevyesti käännellen.
Tarjoa jälkiruoaksi sellaisenaan tai ohuiden keksien kanssa.
Osaston luetuimmat
- Trendikkäät murskakurkut valmistuvat alle vartissa – juhlista kurkkuviikkoa herkullisella reseptillä
- Voiko D-vitamiinia saada liikaa, jos ravintolisän käyttöä jatkaa kevätauringossa? Tutkija kertoo, miksi virallinen saantisuositus on varsin maltillinen
- Söin täällä: Kokkolan vanhakaupunki tarjoaa historiaa ja ruokaelämyksiä, mutta onko 26 euroa liikaa hampurilaisateriasta?
- Luulitko sinäkin, että sulhaspiirakka on pieni karjalanpiirakka? Väärin! Kosiomiehille paistettiin Karjalassa ihan toisenlaisia piiraita
- Peston valmistaminen kotona on helppoa – peittoaa kauppojen valmispestot varmasti
- Yle uutiset | Vanhuksille tuodaan kylmää ruokaa satojen kilometrien päästä – Lea Uusi-Penttilä ei suostunut ateriapalvelun muutokseen
- Kahdeksanprosenttiset viinit tulossa vauhdilla ruokakauppoihin – näin paljon ne maksavat