Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Tattariletut ja villit lisukkeet

Paista kasa tattarilettuja ja tarjoa niiden kanssa kevät­yrtein terästettyjä suolaisia lisukkeita.
Helpot tattariletut ovat hyvä pohja erilaisille lisukkeille, myös makeille.
Helpot tattariletut ovat hyvä pohja erilaisille lisukkeille, myös makeille. Kuva: Elina Lampela

(4 annosta)

7 dl kauramaitoa

4 dl tattarijauhoja

1 dl vehnäjauhoja

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

0,5 tl suolaa

Kaada maito kulhoon ja sekoita jauhot ja suola joukkoon. Anna taikinan turvota noin vartin verran. Paista taikinasta joko pieniä tai isoja lettuja.

Tarjoa letut näiden lisukkeiden kanssa:

Nokkosta ja kikherneitä

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Villi perunasalaatti

Punakaali-vuohenputkisalaatti