Orvokkipirtelö
Keto-orvokki, kuten muutkin luonnonorvokit, on syötäväksi kelpaava kukka. Siinä on vaniljainen aromi.
(4 annosta)
4 dl keto-orvokin kukkia
1 l vaniljajäätelöä
2 dl maitoa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Huuhtele orvokit ja lisää ne korkeaan kannuun. Ennen muiden aineiden lisäämistä hienonna orvokit sauvasekoittimen terällä. Lisää sitten jäätelö ja maito ja aja tasaiseksi pirtelöksi. Tarjoa heti.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset