Sienisalaatti
Sienisalaatti kuuluu monen joulupöytään.
4 dl suolasieniä
pieni punasipuli
1 dl ranskankermaa
2 rkl majoneesia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 tl sitruunamehua
1 rkl tuoretta ruohosipulia
0,5 tl mustapippuria
Liota suolasieniä vedessä noin kahden tunnin ajan, kunnes ne maistuvat mielestäsi sopivan suolaisilta. Valuta ja puristele ylimääräinen vesi sienistä pois. Hienonna sienet.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita loput ainekset kulhossa, lisää sipulisilppu ja sienet. Anna sienisalaatin maustua noin 15 minuuttia. Tarkista suola.
Vinkki! Voit valmistaa sienisalaatin täysin kasvipohjaisena eli vegaanisena. Käytä silloin maitotuotteiden sijaan kaura- tai soijapohjaisia tuotteita ja valitse kananmunaton majoneesi.
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Makeisten valmistaja kimmastui sokeriverosta: Tällainen on Persu's Makeis Sekoomus -karkkipussi
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus
- Vegaaninen vuohenjuuston korvike nappasi vuoden suomalaisen elintarvikeinnovaatiopalkinnon – tältä se maistuu
- Teemu Laurellin piimäkastike on aivan parasta – tarvitset vain muutaman ainesosan