Kotitekoinen gini
Katajanmarjat antavat ginille sen tunnusomaisen maun.
5 dl maustamatonta kirkasta viinaa
2 rkl vihreitä katajanmarjoja
0,5 tl korianterinsiemeniä
1 tl kamomillaa tai kuivattuja koivunsilmuja tai -lehtiä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 tl kuivattua siankärsämöä
2 kokonaista kardemummaa
1 laakerinlehti
4 maustepippuria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl kuminaa
2 rkl raastettua sitruunan, appelsiinin tai greipin kuorta
Rouhi katajanmarjat ja laita rouhe tiiviskantiseen lasipurkkiin tai -pulloon. Lisää seuraavana päivänä muut aineet ja ravista hyvin. Anna juoman maustua 36 tuntia. Maista. Jos maku on liian mieto, anna juoman vielä tekeytyä. Kun maku on kyllin vahva, siivilöi juoma puhtaaseen lasipulloon.
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Makeisten valmistaja kimmastui sokeriverosta: Tällainen on Persu's Makeis Sekoomus -karkkipussi
- Sairaanhoitaja Amanda päätti kokeilla kakuntekoa, mutta homma lähtikin laukalle ja johti tv-kisan voittoon sekä uuteen ammattiin – ”Hämmästyin omista kyvyistäni”
- Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus
- Vegaaninen vuohenjuuston korvike nappasi vuoden suomalaisen elintarvikeinnovaatiopalkinnon – tältä se maistuu