Peltokanankaalikastike
Tarjoa kanankaalikastike esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.
1 dl ruohosipulia
4 rkl voita
3 rkl jauhoja
noin 2 dl kanankaalin nuppuja tai kukkivia versoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3 dl maitoa, soijamaitoa tai kookoskermaa
suolaa ja pippuria maun mukaan
Hienonna ruohosipuli ja kuullota silppua hetki voissa paistinpannulla. Lisää jauhot ja hienonnetut kanankaalinversot ja sekoita, kunnes seos on vaaleanruskeaa. Lisää maito tai soijamaito vähitellen hyvin sekoittaen. Mausta. Anna kypsyä hiljalleen noin 5 minuuttia.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lukijalta: Maataloudella kaikkialla maailmassa merkittävä rooli vesivarojen käytössä