Nokkosperunamuusi
Terästä perunamuusi kuivatulla nokkosella.
(4 annosta)
1 kg jauhoisia perunoita
2–3 dl maitoa
2 rkl voita
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1–2 tl kuivattua, jauhettua nokkosta
1,5 tl suolaa
Kuori perunat, keitä ne pehmeiksi ja vatkaa kuohkeaksi soseeksi maidon ja voin kanssa. Lisää nokkosjauhe ja suola, tarkista koostumus ja anna vetäytyä hetken.
Vinkki! Jos et itse ole kuivannut nokkosia talven varalle, löydät nokkosjauhetta hyvin varustetusta ruokakaupasta.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Tekoäly loi ”täydellisen kahvin” – suomalaispaahtimolle tulvii tilauksia ulkomailta
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla