Itämaiset riistakebakot
Mausta riistalihaa vaihteeksi kansainväliseen tapaan.
(12 kpl)
400 g riistajauhelihaa
1 kananmuna
0,5 dl korppujauhoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5 dl pinjansiemeniä
1 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
0,5 tl jeeraa eli juustokuminaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5 tl kanelia
chilijauhetta maun mukaan
Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä noin tunnin ajan ennen käyttöä.
Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna taikinan levätä hetken. Jaa taikina 12 osaan. Leivo niistä varrastikkujen ympärille pötköt ja kypsennä ne keskilämpöisessä grillissä läpikypsiksi.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Tarjoa vaikkapa kermaviilistä tehdyn maustekastikkeen, hyvän leivän ja salaatin kanssa.
Vinkki! Voit myös kypsentää pötköt uunissa (15 minuuttia 200 asteessa) ja tehdä pintakäsittelyn nopeasti kuumalla grillillä.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla