Kikherne-nokkospaistos maustetaan intialaisittain
Intialaiset mausteet sopivat yhteen nokkosen kanssa.
Nokkosta ja kikherneitä
(2 annosta)
- noin litra nokkosia
- 3 salottisipulia
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 prk käyttövalmiita kikherneitä
- 3 rkl ruokaöljyä
- 2 tl curryjauhetta
- 1 tl juustokuminaa
- 0,5 tl chilihiutaleita
- 0,5 tl mustapippuria
- 0,5 tl suolaa
Tee näin
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Huuhtele nokkoset lävikössä ja leikkaa niitä hieman saksilla. Kuori ja kuutioi sipulit ja valkosipuli. Valuta kikherneet lävikössä ja huuhtele vedellä.
Kuumenna paistinpannu ja mittaa siihen öljy, curry, juustokumina ja chili. Lisää kikherneet, sipulisilput ja nokkoset. Paista noin 15 minuuttia, kunnes nokkoset ovat pehmenneet ja kikherneet hieman ruskistuneet. Lisää lopuksi pippuria ja suolaa.
Tarjoile sellaisenaan lisukkeena tai riisin kanssa pääruokana.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun