Punakaali-vuohenputkisalaatti
Punakaalista ja vuohenputkesta syntyy raikas lisukesalaatti.
200 g punakaalia
reilu kourallinen vuohenputkia
1 iso porkkana
puolikkaan sitruunan mehu
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Leikkaa punakaalista ohutta suikaletta esimerkiksi juustohöylällä. Huuhtele vuohenputket. Kuori porkkana ja leikkaa siitä kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Sekoita kaali, vuohenputket ja porkkanasuikaleet salaattikulhossa yhteen. Pirskota päälle puolikkaan sitruunan mehu sekä oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Sekoita.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Tekoäly loi ”täydellisen kahvin” – suomalaispaahtimolle tulvii tilauksia ulkomailta