Tattariletut ja villit lisukkeet
Paista kasa tattarilettuja ja tarjoa niiden kanssa kevätyrtein terästettyjä suolaisia lisukkeita.
(4 annosta)
7 dl kauramaitoa
4 dl tattarijauhoja
1 dl vehnäjauhoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5 tl suolaa
Kaada maito kulhoon ja sekoita jauhot ja suola joukkoon. Anna taikinan turvota noin vartin verran. Paista taikinasta joko pieniä tai isoja lettuja.
Tarjoa letut näiden lisukkeiden kanssa:
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Sairaanhoitaja Amanda päätti kokeilla kakuntekoa, mutta homma lähtikin laukalle ja johti tv-kisan voittoon sekä uuteen ammattiin – ”Hämmästyin omista kyvyistäni”
- Urheilijoiden luottovälipala taipuu myös jälkiruokaan
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Teemu Laurellin piimäkastike on aivan parasta – tarvitset vain muutaman ainesosan
- Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus