Orvokkipirtelö
Keto-orvokki, kuten muutkin luonnonorvokit, on syötäväksi kelpaava kukka. Siinä on vaniljainen aromi.
(4 annosta)
4 dl keto-orvokin kukkia
1 l vaniljajäätelöä
2 dl maitoa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Huuhtele orvokit ja lisää ne korkeaan kannuun. Ennen muiden aineiden lisäämistä hienonna orvokit sauvasekoittimen terällä. Lisää sitten jäätelö ja maito ja aja tasaiseksi pirtelöksi. Tarjoa heti.
Osaston luetuimmat
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- SEY vastustaa S-ryhmän tuontilihavalintoja: ”Tuontilihan on täytettävä Suomen eläinten hyvinvointistandardit”
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lumi ja pakkanen eivät nujerra kotimaista varhaisperunasatoa – juhannuspöydän herkku on turvassa muovien ja harsojen alla