Valkosuklaa-jogurttivaahto ja marjoja
Mausta vaahto mieleiselläsi mausteella ja tarjoa kauden marjojen kanssa.
(4 annosta)
100 g valkoista leivontasuklaata
2 dl kuohukermaa
2 dl turkkilaista jogurttia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
mausteeksi ripaus kardemummaa, vaniljaa tai sitruunankuorta
Päälle:
2–3 dl ahomansikoita, mustikoita ja/tai muita kauden marjoja
Paloittele suklaa. Kuumenna kerma kattilassa höyryäväksi muttei kiehuvaksi. Ota kattila levyltä ja lisää kuuman kerman joukkoon paloiteltu suklaa. Anna sulaa pari minuuttia ja sekoita tasaiseksi. Lisää jogurtti ja mieleistäsi maustetta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Anna jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Vatkaa seos sitten pehmeäksi vaahdoksi.
Lusikoi vaahto annosmaljoihin ja tarjoa se tuoreiden marjojen kanssa.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla