Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Valkosuklaa-jogurttivaahto ja marjoja

Mausta vaahto mieleiselläsi mausteella ja tarjoa kauden marjojen kanssa.
Valkosuklaavaahto raikastuu kauden metsä- tai puu­tarhamarjoilla.
Valkosuklaavaahto raikastuu kauden metsä- tai puu­tarhamarjoilla. Kuva: Vesa-Matti Väärä

(4 annosta)

100 g valkoista leivontasuklaata

2 dl kuohukermaa

2 dl turkkilaista jogurttia

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

mausteeksi ripaus kardemummaa, vaniljaa tai sitruunankuorta

Päälle:

2–3 dl ahomansikoita, mustikoita ja/tai muita kauden marjoja

Paloittele suklaa. Kuumenna kerma kattilassa höyryäväksi muttei kiehuvaksi. Ota kattila levyltä ja lisää kuuman kerman joukkoon paloiteltu suklaa. Anna sulaa pari minuuttia ja sekoita tasaiseksi. Lisää jogurtti ja mieleistäsi maustetta.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Anna jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Vatkaa seos sitten pehmeäksi vaahdoksi.

Lusikoi vaahto annosmaljoihin ja tarjoa se tuoreiden marjojen kanssa.