Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Mustikkajäätelöpuikot

Mustikkaiset jäätelö­puikot maistuvat niin lapsille kuin aikuisille.
Kotitekoiset jäätelöpuikot valmistetaan kookoskermasta, mausteena voi käyttää vaniljaa tai kardemummaa.
Kotitekoiset jäätelöpuikot valmistetaan kookoskermasta, mausteena voi käyttää vaniljaa tai kardemummaa. Kuva: Vesa-Matti Väärä

(noin 8 puikkoa)

2 dl kookoskermaa

1,5 dl mustikoita

0,5 dl sokeria

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

0,5 tl vaniljasokeria tai vaniljajauhetta

Vaahdota kookoskerma sähkövatkaimella. Lisää tuoreet tai sulatetut mustikat muutamassa erässä siten, että murskaat osan marjoista seokseen ja jätät osan marjoista kokonaisiksi. Mausta sokerilla ja vaniljalla.

Kaada seos puikkomaisiin jäätelömuotteihin ja pakasta yön yli.

Vinkki! Voit halutessasi käyttää mausteena myös kardemummaa.