Rouskusalaatti
Rouskut ovat maukkaita myös miedosti maustettuina.
200 g ryöpättyjä karva-, kangas- tai haaparouskuja
1 kevätsipuli
2 rkl kapriksia
0,5 tl suolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5 tl mustapippuria
4 rkl hyvää oliiviöljyä
Puhdista rouskut sieniharjalla ja ryöppää ne keittämällä runsaassa vedessä 10 minuuttia.
Pilko ryöpätyt rouskut pieniksi paloiksi. Silppua kevätsipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista lopuksi suolan määrä. Tarjoa lisukkeena tai alkupalana tuoreen leivän kanssa.
Osaston luetuimmat
- Pellillinen keväistä herkkua – herkkumurupiirakka valloittaa sydämet
- Lieksalaisvalmistaja sai samppanjalakimiehet niskaansa pashan takia – ”Kupliakaan ei saanut näkyä pakkauksessa”
- Tässä klapissa riittää purtavaa – pääsiäsherkku vailla vertaa
- Kahden rahkan pasha – helppo ohje pääsiäisen suosikkijälkiruokaan: hyödynnä kahvinsuodatinta
- Nappaa talteen värikäs uunilohiresepti – appelsiini ja paprika tuovat runsaasti makua
- Stifado eli kreikkalainen lammaspata
- Näillä neuvoilla kaupan ruukkuyrtti kukoistaa koko kesän – katso video ja nauti sadosta