Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Rouskusalaatti

Rouskut ovat maukkaita myös miedosti maustettuina.
Varmista, että käytät rouskusalaattiin sellaista oliiviöljyä, jonka mausta pidät.
Varmista, että käytät rouskusalaattiin sellaista oliiviöljyä, jonka mausta pidät. Kuva: Elina Lampela

200 g ryöpättyjä karva-, kangas- tai haaparouskuja

1 kevätsipuli

2 rkl kapriksia

0,5 tl suolaa

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

0,5 tl mustapippuria

4 rkl hyvää oliiviöljyä

Puhdista rouskut sieniharjalla ja ryöppää ne keittämällä runsaassa vedessä 10 minuuttia.

Pilko ryöpätyt rouskut pieniksi paloiksi. Silppua kevätsipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista lopuksi suolan määrä. Tarjoa lisukkeena tai alku­palana tuoreen leivän kanssa.