Näillä vinkeillä teet parasta kotijäätelöä
Herkullista kotijäätelöä voi valmistaa myös ilman jäätelökonetta.
- Lähimetsästä kerätyt marjat sopivat jäätelön raikkaaksi makuaineeksi.
- Kun kypsentää keltuaiset 82 asteeseen, jäätelöön ei jää raa’an kananmunan makua ja sen rakenne on hyvä.
- Parhaimman rakenteen jäätelöön saa ajamalla valmiin jäätelömassan tasaiseksi yleiskoneen cutter-terällä.
- Pakastumaan laitettua jäätelömassaa vatkataan aina välillä, jotta se jäätyisi tasaisesti ja rakenteesta tulisi mahdollisimman kuohkea.
- Voit valmistaa samalla tavalla myös sorbettia. Sorbettiohjeissa usein esiintyvän glukoosin voi korvata juoksevalla hunajalla.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset