Leivitettyä haukea ja piparjuurikastiketta
Huolellisesti fileoitu hauki on herkullista pikaruokaa.
(4 annosta)
2 ruodotonta haukifileetä
1 dl ruisjauhoja
1 tl suolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Paistamiseen:
50 g voita
Kastike:
150 g ranskankermaa tai kermaviiliä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3–4 tl piparjuuritahnaa
1 tl sokeria
2 tl sinappia
nippu tuoretta tilliä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Tee ensin kastike: Mausta ranskankerma piparjuuritahnalla, sokerilla, sinapilla ja silputulla tillillä. Anna maustua jääkaapissa vähintään vartin.
Laita ruisjauhot syvälle lautaselle ja mausta ne suolalla. Paloittele haukifileet isoiksi suupaloiksi ja kierittele palat yksitellen jauhoissa.
Paista kalapalat paistinpannulla voissa kullanruskeiksi ja tarjoa piparjuurikastikkeen ja esimerkiksi vihreän salaatin kanssa.
Osaston luetuimmat
- Kesko ja Lidl sianlihakohusta: Atria pysyy hyllyissä
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Lukijalta: Vesijalanjäljestä ollaan tekemässä uusi keino syyllistää maataloutta
- Atrian possunfilee katosi S-ryhmän hyllyistä – tilalle tuli tanskalainen Coop
- Porsaanreikä S-ryhmän vastuullisuuslinjauksessa: Sallii saparoiden typistämisen, jos sikatilan tavoitteena on typistämisestä luopuminen
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- S-ryhmä vaihtoi Atrian sianlihan ulkomaiseen – asiantuntija: ”Edullisuus tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeintä”