Retkiruoka: Herne-nokkosohratto
Herne-nokkosohratto on täyttävä kasvisruoka vaellukselle.
(2 annosta)
1 dl täysjyväohraa
1 dl hernerouhetta (Milletti)
1 dl kuivattua nokkosta
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 kasvisliemikuutio
1 tl paprikamaustetta
0,5 tl mustapippuria
1 tl timjamia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,75 tl chilijauhetta
Lisäksi:
0,5 dl oliiviöljyä
0,5 dl cashewpähkinöitä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Mittaa kaikki ainekset tiiviiseen pussiin öljyä ja pähkinöitä lukuun ottamatta. Pakkaa öljy ja pähkinät erikseen. Retkikohteessa kaada pussin sisältö retkikeittimen kattilaan ja lisää 6 dl vettä. Keitä noin 8 minuuttia. Nauti ruoka pähkinöiden ja öljyn kera.
Vinkki! Hernerouheen sijasta voit kokeilla mustia belugalinssejä. Tällöin keittoaika on noin 25 minuuttia.
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Makeisten valmistaja kimmastui sokeriverosta: Tällainen on Persu's Makeis Sekoomus -karkkipussi
- Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus
- Vegaaninen vuohenjuuston korvike nappasi vuoden suomalaisen elintarvikeinnovaatiopalkinnon – tältä se maistuu
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä