Retkiruoka: Mustikkapuuro
Retkipuuroon sopivat mitkä tahansa kuivatut marjat.
(2 annosta)
2 dl isoja kaurahiutaleita
1 dl kuivattuja mustikoita
0,5 tl suolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Lisäksi:
1 dl pähkinöitä
hunajaa
Mittaa kaurahiutaleet, mustikat ja suola tiiviiseen pussiin. Retkikohteessa kaada pussin sisältö retkikeittimen kattilaan, lisää 5 dl vettä, kiehauta ja anna hautua 5–10 minuuttia. Nauti puuro pähkinöiden ja hunajan kanssa.
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Makeisten valmistaja kimmastui sokeriverosta: Tällainen on Persu's Makeis Sekoomus -karkkipussi
- Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus
- Vegaaninen vuohenjuuston korvike nappasi vuoden suomalaisen elintarvikeinnovaatiopalkinnon – tältä se maistuu
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä