Voikukka-perunasalaatti
Tähän perunasalaattiin voit käyttää+ voikukanlehtiä ja halutessasi myös voikukannuppuja.
5 keitettyä perunaa
1 sipuli
1 omena
5–15 voikukanlehteä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
100 g fetajuustoa
1 punainen ja 1 vihreä paprika
(1 dl pieniä voikukannuppuja)
Kastike:
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 rkl omenaviinietikkaa
2 rkl vettä
2 rkl öljyä
1 murskattu valkosipulinkynsi
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5–1 tl suolaa
1 rkl sitruunamehua
pippuria maun mukaan
Kuori keitetyt, jäähtyneet perunat ja leikkaa ne paksuiksi viipaleiksi. Kuori sipuli ja leikkaa se ja omena ohuiksi viipaleiksi. Hienonna voikukanlehdet. Paloittele paprikat ja fetajuusto. Keitä voikukannuppuja noin 5 minuuttia miedossa suolavedessä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Laita kaikki ainekset kerroksittain kulhoon. Sekoita kastike ja kaada se salaatin päälle. Siirrä salaatti viileään maustumaan muutamaksi tunniksi.
Osaston luetuimmat
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Kesko ja Lidl sianlihakohusta: Atria pysyy hyllyissä
- Atrian possunfilee katosi S-ryhmän hyllyistä – tilalle tuli tanskalainen Coop
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- S-ryhmä vaihtoi Atrian sianlihan ulkomaiseen – asiantuntija: ”Edullisuus tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeintä”
- Lukijalta: Vesijalanjäljestä ollaan tekemässä uusi keino syyllistää maataloutta