Peltokanankaali-linssipata
Peltokanankaalin maku on sinappinen ja sitruunainen.
2 dl linssejä
2 dl peltokanankaalin lehtiä tai versoja
200 g sipulisilppua
2 rkl voita tai öljyä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl valkosipulimurskaa
0,5 l kasvislientä
3 dl lihalientä tai kasvislientä
400 g tomaattimurskaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
mustapippuria ja suolaa maun mukaan
(vettä)
ranskankermaa tarjoiluun
Huuhtele linssit hyvin. Hienonna kanankaali. Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipulisilppua kattilassa voissa tai öljyssä, lisää valkosipuli ja muut ainekset.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Anna kiehua hiljalleen noin kolme tuntia. Lisää vettä, jos ruoasta tulee liian paksua.
Nauti linssipata ranskankermasilmän kanssa.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja