Ahomansikkadippi

Ruokaohjeet 20.06.2019

Ahomansikkadippi sopii tarjottavaksi juustojen, suolakeksien, perunalastujen tai nachojen kanssa.


Maarit Cederberg / VL-arkisto
Ahomansikka sopii mainiosti myös suolaisiin ruokiin.

2 punasipulia
0,5 l ahomansikoita
1 dl tuoretta korianteria
0,5–3 tl tuoretta tai jauhettua chiliä
1 rkl limettimehua
suolaa ja pippuria maun mukaan

Kuori sipulit ja hienonna ne kuutioiksi. Hienonna tuore chili. Murskaa mansikat ja silppua korianteri. Yhdistä ainekset ja sekoita mukaan limettimehu ja mausteet. Anna maustua hetki jääkaapissa.

Tarjoa dippi juustojen, suolakeksien, perunalastujen tai nachojen kanssa. Tulisuuden voit päättää itse chilin määrää säätelemällä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit