Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ahomansikkadippi

Ahomansikkadippi sopii tarjottavaksi juustojen, suolakeksien, perunalastujen tai nachojen kanssa.
Ahomansikka sopii mainiosti myös suolaisiin ruokiin.
Ahomansikka sopii mainiosti myös suolaisiin ruokiin. Kuva: Maarit Cederberg / VL-arkisto

2 punasipulia

0,5 l ahomansikoita

1 dl tuoretta korianteria

0,5–3 tl tuoretta tai jauhettua chiliä

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

1 rkl limettimehua

suolaa ja pippuria maun mukaan

Kuori sipulit ja hienonna ne kuutioiksi. Hienonna tuore chili. Murskaa mansikat ja silppua korianteri. Yhdistä ainekset ja sekoita mukaan limettimehu ja mausteet. Anna maustua hetki jääkaapissa.

Tarjoa dippi juustojen, suolakeksien, perunalastujen tai nachojen kanssa. Tulisuuden voit päättää itse chilin määrää säätelemällä.