Ahomansikkadippi
Ahomansikkadippi sopii tarjottavaksi juustojen, suolakeksien, perunalastujen tai nachojen kanssa.
2 punasipulia
0,5 l ahomansikoita
1 dl tuoretta korianteria
0,5–3 tl tuoretta tai jauhettua chiliä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl limettimehua
suolaa ja pippuria maun mukaan
Kuori sipulit ja hienonna ne kuutioiksi. Hienonna tuore chili. Murskaa mansikat ja silppua korianteri. Yhdistä ainekset ja sekoita mukaan limettimehu ja mausteet. Anna maustua hetki jääkaapissa.
Tarjoa dippi juustojen, suolakeksien, perunalastujen tai nachojen kanssa. Tulisuuden voit päättää itse chilin määrää säätelemällä.
Osaston luetuimmat
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Kesko ja Lidl sianlihakohusta: Atria pysyy hyllyissä
- Atrian possunfilee katosi S-ryhmän hyllyistä – tilalle tuli tanskalainen Coop
- Porsaanreikä S-ryhmän vastuullisuuslinjauksessa: Sallii saparoiden typistämisen, jos sikatilan tavoitteena on typistämisestä luopuminen
- Lukijalta: Vesijalanjäljestä ollaan tekemässä uusi keino syyllistää maataloutta
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- S-ryhmä vaihtoi Atrian sianlihan ulkomaiseen – asiantuntija: ”Edullisuus tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeintä”