Ahomansikkapirtelö
Surauta suloiseen kesäpirtelöön sekä ahomansikan marjoja että lehtiä.
10 ahomansikanlehteä
1–2 dl ahomansikoita
1,5 dl luonnonjogurttia tai jäätelöä
1–2 rkl hunajaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl sitruunamehua
1 banaani
vettä tai täysmaitoa
Hienonna mansikanlehdet esimerkiksi yrttisaksilla. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja lisää vettä tai maitoa niin paljon kuin astiaan mahtuu. Surauta ainekset sekaisin ja tarkista maku.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- MTK:n Viljanen haluaa pysäyttää ulkomaisen ruoan tuontivyöryn: ”Se lisää kotimaisen ruoan hintapainetta”
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Sairaanhoitaja Amanda päätti kokeilla kakuntekoa, mutta homma lähtikin laukalle ja johti tv-kisan voittoon sekä uuteen ammattiin – ”Hämmästyin omista kyvyistäni”