Ruusuvesi
Valmista ruusuvettä ruusun terälehdistä ja käytä sitä ruokien maustamiseen.
5 dl ruusun terälehtiä
5 dl vettä
Liota terälehtiä vedessä yön yli. Kiehauta, siivilöi ja pullota.
Osaston luetuimmat
- Tällä ohjeella teet hauesta erityisen maistuvaa
- Purkkikalaresepti, jolla onnistut varmasti – hyödynnä pikkukalat säilykkeeseen
- Kurkku poikki ja hakkelukseksi ‒ ensi kesänä en toista virhettäni
- Söin täällä: Vanhan koulun nostalginen tunnelma sopii hyvin pubiravintolalle
- Huolla grilli kesää varten – kuusi tärkeää vaihetta, jotka kannattaa käydä läpi
- Ruutana sopii erinomaisesti pannulla paistettavaksi – herkullinen kala kannattaa ehdottomasti napata talteen
- Yle uutiset | Vanhuksille tuodaan kylmää ruokaa satojen kilometrien päästä – Lea Uusi-Penttilä ei suostunut ateriapalvelun muutokseen