Tyrnivispipuuro
Tyrnimarjoista keitetty vispipuuro kelpaisi hienoillekin illallisille.
(4 annosta)
1 l vettä
3 dl tyrnimarjoja
1 dl sokeria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,25 tl suolaa
1,5 dl mannasuurimoita
Mittaa kattilaan vesi, tyrnimarjat, sokeri ja suola. Keitä noin 10 minuuttia.
Siivilöi neste ja painele tyrnimarjoja mahdollisimman tarkasti siivilää vasten, jotta saat kaiken mehun niistä irti.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kaada neste takaisin kattilaan ja vispaa mannasuurimot joukkoon. Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia vähän väliä sekoitellen.
Jäähdytä puuro kylmäksi ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Vinkki! Voit käyttää tyrnimarjojen siivilöinnistä ylijääneet kuoret ja siemenet vaikka smoothieissa tai leipätaikinassa.
Metsäpalvelu
Miltä metsäsi näyttää euroissa? Katso puun hinta alueittain ja hintojen kehitys koko Suomessa.
Osaston luetuimmat
- Kaakonkulma: Mustaturkkisista susista havaintoja Miehikkälässä – katso riistakameraan tallentunut kuva
- Saako vapaa-ajan kalastaja myydä nappaamansa hauen vai ei? Kalatalouden keskusliitto selvitti kiistaa herättänyttä kysymystä
- Riistakamerat räpsähtivät itärajalla yli 12 000 kertaa – Sallan rajaloikkarit pääsääntöisesti hirviä
- Yle uutiset | Erikoinen ennätys: Suomen tuulivoimalat kuluttavat sähköä eivätkä tuota mitään
- Yksi moto hörppää viisi henkilöauton tankillista dieseliä vuorokaudessa, ja siksi lakko iskee puunkorjuuseen: ”Elämme kädestä suuhun”
- Satakunnan Kansa: Ainakin 11 muflonia kuollut talven aikana Säpin saarella – epäillään nääntyneen nälkään
- Puukaupoista käydään kovaa kisaa − kolmannes metsänomistajista luottaa metsänhoitoyhdistyksiin