Karpalo-pähkinäkuskus
Karpalo tuo pirteyttä kuskusiin, jonka voi nauttia joko sellaisenaan tai lisukkeena.
3 dl kuskussuurimoita
1 dl kuivattuja karpaloita
1 tl keltaista ras el hanout -mausteseosta
2 rkl sitruunamehua
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 tl suolaa
3,5 dl kiehuvaa vettä
1 dl cashewpähkinöitä
kourallinen lehtipersiljaa ja/tai tuoretta korianteria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Pane kuskus, karpalot ja mausteet kulhoon. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna imeytyä muutama minuutti.
Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla ja lisää ne kuskusin joukkoon haarukalla sekoittaen. Silppua päälle korianteria, lehtipersiljaa tai kumpaakin. Tarjoa falafelpyöryköiden tai lammaspadan kanssa.
Vinkki! Jos et löydä ras el hanout -mausteseosta, voit korvata sen curryjauheella.
Osaston luetuimmat
- Kevään ihanin herkku: Helppo raparperipaistos valmistuu nopeasti
- Keksittyjä ilmastologoja ja katteettomia lupauksia – kaurajuoman, maidon, kahvin ja koiranruoan mainonnassa haiskahtaa viherpesu
- Kokeile korvasieniä uudella tapaa: Juliennet ovat maistuva alkuruoka
- Turkulaisleipomo teki leivän ilman viljaa – siemennäkkileipä kiinnostaa myös ulkomailla
- Vahvempien alkoholijuomien tulo ruokakauppaan viivästymässä hallituksen aikataulusta – uusi tavoite kesäkuussa
- Herkullista riistaruokaa: Jäniksenparikyljykset valmistuvat nopeasti – voit korvata myös karitsalla
- Tällä ohjeella teet hauesta erityisen maistuvaa