Pakurilla maustetut kukkakaalipalat
Uunissa paahdetut kukkakaalipalat sopivat naposteltavaksi tai pääruuan lisukkeeksi.
(4–6 annosta)
1 kukkakaali
oliiviöljyä
1 tl yrttisuolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
ripaus mustapippuria
0,5–1 tl jauhettua pakuria
Pilko kukkakaali suupaloiksi uunipellille. Lorauta päälle reilusti oliiviöljyä, ripottele yrttisuolaa, mustapippuria ja lopuksi jauhettua pakuria. Pyöräyttele kukkakaalinpaloja öljyssä ja mausteissa lopuksi vielä käsin. Paahda uunissa 225 asteessa noin 10–15 minuuttia, kunnes kukkakaalinpalat ovat saaneet vähän väriä.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla