Kuuma puolukkajuoma
Pimeneviin ja kylmeneviin syysiltoihin sopii glögimäinen puolukkajuoma.
(6 annosta)
400 g pakastettuja tai tuoreita puolukoita
1 l vettä
1 tähtianis
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 kanelitanko
2 dl sokeria
Mittaa ainekset kattilaan ja kiehauta. Laske lämpö matalaksi ja keitä kannen alla noin 30 minuuttia. Painele puolukat rikki.
Siivilöi juoma ja tarkista maku. Voit laimentaa juomaa vedellä tai lisätä sokeria halutessasi. Voit lisätä kuuman juoman sekaan kuivattuja puolukoita tai karpaloita.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja