Nokkosperunamuusi
Terästä perunamuusi kuivatulla nokkosella.
(4 annosta)
1 kg jauhoisia perunoita
2–3 dl maitoa
2 rkl voita
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1–2 tl kuivattua, jauhettua nokkosta
1,5 tl suolaa
Kuori perunat, keitä ne pehmeiksi ja vatkaa kuohkeaksi soseeksi maidon ja voin kanssa. Lisää nokkosjauhe ja suola, tarkista koostumus ja anna vetäytyä hetken.
Vinkki! Jos et itse ole kuivannut nokkosia talven varalle, löydät nokkosjauhetta hyvin varustetusta ruokakaupasta.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla