Vadelmavaahto
Metsävadelmien maku pääsee oikeuksiinsa ihanassa vaahdossa.
(4 annosta)
100 g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
2 munanvalkuaista
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3 dl metsävadelmia
Sulata valkosuklaa esimerkiksi vesihauteessa. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi.
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kaada sula suklaa ohuena nauhana valkuaisvaahtoon. Lisää metsävadelmat ja kermavaahto ja sekoita kevyesti käännellen.
Tarjoa jälkiruoaksi sellaisenaan tai ohuiden keksien kanssa.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla