Marjaisat marengit
Marjahillolla maustetut marengit sopivat jälkiruokiin tai vaikka kakunkoristeeksi.
(50 pientä tai 20–30 suurempaa)
3 munanvalkuaista
2 dl tomusokeria
2 rkl sileää metsämarjahilloa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Vaahdota valkuaiset ja tomusokeri kiiltäväksi, kovaksi vaahdoksi. Lisää valmiiseen vaahtoon hillo sekoittaen vain osittain, jotta vaahto jää hiukan raidalliseksi.
Pursota tai nostele lusikalla marengit leivinpaperille uunipellille. Paista niitä noin 60–70 asteisessa uunissa vähintään kahden tunnin ajan; sopiva paistoaika riippuu marenkien koosta. Marengit ovat valmiita, kun ne ovat rapeita ja kuivia.
Osaston luetuimmat
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Kesko ja Lidl sianlihakohusta: Atria pysyy hyllyissä
- Atrian possunfilee katosi S-ryhmän hyllyistä – tilalle tuli tanskalainen Coop
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- S-ryhmä vaihtoi Atrian sianlihan ulkomaiseen – asiantuntija: ”Edullisuus tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeintä”
- Porsaanreikä S-ryhmän vastuullisuuslinjauksessa: Sallii saparoiden typistämisen, jos sikatilan tavoitteena on typistämisestä luopuminen