Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Itämaiset riistakebakot

Mausta riistalihaa vaihteeksi kansainväliseen tapaan.
Voit myös esikypsentää kebakot uunissa ja antaa niille grillissä vain nopean pintakäsittelyn.
Voit myös esikypsentää kebakot uunissa ja antaa niille grillissä vain nopean pintakäsittelyn. Kuva: Vesa-Matti Väärä

(12 kpl)

400 g riistajauhelihaa

1 kananmuna

0,5 dl korppujauhoja

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

0,5 dl pinjansiemeniä

1 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria

0,5 tl jeeraa eli juustokuminaa

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

0,5 tl kanelia

chilijauhetta maun mukaan

Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä noin tunnin ajan ennen käyttöä.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna taikinan levätä hetken. Jaa taikina 12 osaan. Leivo niistä varrastikkujen ympärille pötköt ja kypsennä ne keskilämpöisessä grillissä läpikypsiksi.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Tarjoa vaikkapa kermaviilistä tehdyn maustekastikkeen, hyvän leivän ja salaatin kanssa.

Vinkki! Voit myös kypsentää pötköt uunissa (15 minuuttia 200 asteessa) ja tehdä pintakäsittelyn nopeasti kuumalla grillillä.