Villi perunasalaatti
Litulaukka tuo perunasalaattiin valkosipulin makua.
4 perunaa
2 suolakurkkua
1 dl litulaukan lehtiä
1 dl majoneesia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 tölkki kermaviiliä (200 g)
1 tl sinappia
puolikkaan sitruunan mehu
0,5 tl mustapippuria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Keitä perunat. Kuutioi suolakurkut. Huuhtele ja hienonna litulaukan lehdet. Kun perunat ovat jäähtyneet, kuori ja kuutioi ne.
Sekoita kulhossa majoneesi, kermaviili, sinappi, sitruunamehu, silputtu litulaukka ja mustapippuri. Lisää peruna- ja suolakurkkukuutiot ja sekoita. Tarkista suola.
Osaston luetuimmat
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- SEY vastustaa S-ryhmän tuontilihavalintoja: ”Tuontilihan on täytettävä Suomen eläinten hyvinvointistandardit”
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Lumi ja pakkanen eivät nujerra kotimaista varhaisperunasatoa – juhannuspöydän herkku on turvassa muovien ja harsojen alla
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun