Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Villi perunasalaatti

Litulaukka tuo perunasalaattiin valkosipulin makua.
Perunasalaatti on tuhti lisuke.
Perunasalaatti on tuhti lisuke. Kuva: Elina Lampela

4 perunaa

2 suolakurkkua

1 dl litulaukan lehtiä

1 dl majoneesia

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

1 tölkki kermaviiliä (200 g)

1 tl sinappia

puolikkaan sitruunan mehu

0,5 tl mustapippuria

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Keitä perunat. Kuutioi suolakurkut. Huuhtele ja hienonna litulaukan lehdet. Kun perunat ovat jäähtyneet, kuori ja kuutioi ne.

Sekoita kulhossa majoneesi, kermaviili, sinappi, sitruunamehu, silputtu litulaukka ja mustapippuri. Lisää peruna- ja suolakurkkukuutiot ja sekoita. Tarkista suola.