Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Punakaali-vuohenputkisalaatti

Punakaalista ja vuohenputkesta syntyy raikas lisukesalaatti.
Vuohenputken nuoret, kiiltäväpintaiset versot sopivat hyvin salaatteihin.
Vuohenputken nuoret, kiiltäväpintaiset versot sopivat hyvin salaatteihin. Kuva: Elina Lampela

200 g punakaalia

reilu kourallinen vuohenputkia

1 iso porkkana

puolikkaan sitruunan mehu

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

2 rkl oliiviöljyä

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

Leikkaa punakaalista ohutta suikaletta esimerkiksi juusto­höylällä. Huuhtele vuohenputket. Kuori porkkana ja leikkaa siitä kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Sekoita kaali, vuohenputket ja porkkanasuikaleet salaattikulhossa yhteen. Pirskota päälle puolikkaan sitruunan mehu sekä oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Sekoita.