Punakaali-vuohenputkisalaatti
Punakaalista ja vuohenputkesta syntyy raikas lisukesalaatti.
200 g punakaalia
reilu kourallinen vuohenputkia
1 iso porkkana
puolikkaan sitruunan mehu
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 rkl oliiviöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Leikkaa punakaalista ohutta suikaletta esimerkiksi juustohöylällä. Huuhtele vuohenputket. Kuori porkkana ja leikkaa siitä kuorimaveitsellä ohuita suikaleita. Sekoita kaali, vuohenputket ja porkkanasuikaleet salaattikulhossa yhteen. Pirskota päälle puolikkaan sitruunan mehu sekä oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Sekoita.
Osaston luetuimmat
- Kesko ja Lidl sianlihakohusta: Atria pysyy hyllyissä
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Atrian possunfilee katosi S-ryhmän hyllyistä – tilalle tuli tanskalainen Coop
- Lukijalta: Vesijalanjäljestä ollaan tekemässä uusi keino syyllistää maataloutta
- Porsaanreikä S-ryhmän vastuullisuuslinjauksessa: Sallii saparoiden typistämisen, jos sikatilan tavoitteena on typistämisestä luopuminen
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- S-ryhmä vaihtoi Atrian sianlihan ulkomaiseen – asiantuntija: ”Edullisuus tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeintä”