Vuohenjuustosalaatti ja mansikkakastike
Ahomansikka on parhaimmillaan tuoreena. Siitä syntyy ihana vinegretti salaatille.
(4 alkuruoka-annosta)
1 pussillinen jääsalaattia
kourallinen vuohenputken tai ahomansikan pieniä lehtiä
1 suuri päärynä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
150 g vuohenjuustoa
Vinegretti:
noin 2 dl aho- ja/tai puutarhamansikoita
2 rkl öljyä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl valkoviinietikkaa
0,5 tl sinappia
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Huuhtele salaatti ja villivihannesten lehdet ja revi salaatti annospalakokoiseksi. Lohko päärynä ja leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi.
Soseuta kaikki vinegretin ainekset tehosekoittimessa.
Osaston luetuimmat
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Makeisten valmistaja kimmastui sokeriverosta: Tällainen on Persu's Makeis Sekoomus -karkkipussi
- Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus
- Vegaaninen vuohenjuusto nappasi vuoden suomalaisen elintarvikeinnovaatiopalkinnon – tältä se maistuu