Valkosuklaa-jogurttivaahto ja marjoja
Mausta vaahto mieleiselläsi mausteella ja tarjoa kauden marjojen kanssa.
(4 annosta)
100 g valkoista leivontasuklaata
2 dl kuohukermaa
2 dl turkkilaista jogurttia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
mausteeksi ripaus kardemummaa, vaniljaa tai sitruunankuorta
Päälle:
2–3 dl ahomansikoita, mustikoita ja/tai muita kauden marjoja
Paloittele suklaa. Kuumenna kerma kattilassa höyryäväksi muttei kiehuvaksi. Ota kattila levyltä ja lisää kuuman kerman joukkoon paloiteltu suklaa. Anna sulaa pari minuuttia ja sekoita tasaiseksi. Lisää jogurtti ja mieleistäsi maustetta.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Anna jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Vatkaa seos sitten pehmeäksi vaahdoksi.
Lusikoi vaahto annosmaljoihin ja tarjoa se tuoreiden marjojen kanssa.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Tekoäly loi ”täydellisen kahvin” – suomalaispaahtimolle tulvii tilauksia ulkomailta