Sienisalaatti
Sienisalaatti kuuluu monen joulupöytään.
4 dl suolasieniä
pieni punasipuli
1 dl ranskankermaa
2 rkl majoneesia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 tl sitruunamehua
1 rkl tuoretta ruohosipulia
0,5 tl mustapippuria
Liota suolasieniä vedessä noin kahden tunnin ajan, kunnes ne maistuvat mielestäsi sopivan suolaisilta. Valuta ja puristele ylimääräinen vesi sienistä pois. Hienonna sienet.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Leikkaa punasipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita loput ainekset kulhossa, lisää sipulisilppu ja sienet. Anna sienisalaatin maustua noin 15 minuuttia. Tarkista suola.
Vinkki! Voit valmistaa sienisalaatin täysin kasvipohjaisena eli vegaanisena. Käytä silloin maitotuotteiden sijaan kaura- tai soijapohjaisia tuotteita ja valitse kananmunaton majoneesi.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja