Leivitettyä haukea ja piparjuurikastiketta
Huolellisesti fileoitu hauki on herkullista pikaruokaa.
(4 annosta)
2 ruodotonta haukifileetä
1 dl ruisjauhoja
1 tl suolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Paistamiseen:
50 g voita
Kastike:
150 g ranskankermaa tai kermaviiliä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3–4 tl piparjuuritahnaa
1 tl sokeria
2 tl sinappia
nippu tuoretta tilliä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Tee ensin kastike: Mausta ranskankerma piparjuuritahnalla, sokerilla, sinapilla ja silputulla tillillä. Anna maustua jääkaapissa vähintään vartin.
Laita ruisjauhot syvälle lautaselle ja mausta ne suolalla. Paloittele haukifileet isoiksi suupaloiksi ja kierittele palat yksitellen jauhoissa.
Paista kalapalat paistinpannulla voissa kullanruskeiksi ja tarjoa piparjuurikastikkeen ja esimerkiksi vihreän salaatin kanssa.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista