Helpot kaura-jauhosavikkapihvit
Pihveihin voi käyttää tuoreita tai kuivattuja jauhosavikan lehtiä.
5 dl tuoreita tai 1,5 dl kuivattuja jauhosavikan lehtiä
5 dl kaurahiutaleita
6 dl vettä
1 sipuli
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
suolaa
mausteita maun mukaan
ruis- tai korppujauhoja
voita
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Jos käytät kuivattuja lehtiä, kiehauta vesi ja kaada se astiaan murskattujen lehtien päälle. Lisää kaurahiutaleet. Jos käytät tuoreita lehtiä, ryöppää niitä runsaassa vedessä 10 sekuntia, valuta, silppua ja sekoita vedessä turvotettujen kaurahiutaleiden kanssa.
Silppua sipuli ja kuullota se voissa. Lisää massaan sipuli sekä suolaa ja muita mausteita makusi mukaan. Muotoile massasta pihvejä ja leivitä ne ruis- tai korppujauhoissa ja paista runsaassa voissa.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Tekoäly loi ”täydellisen kahvin” – suomalaispaahtimolle tulvii tilauksia ulkomailta