Kotitekoinen gini
Katajanmarjat antavat ginille sen tunnusomaisen maun.
5 dl maustamatonta kirkasta viinaa
2 rkl vihreitä katajanmarjoja
0,5 tl korianterinsiemeniä
1 tl kamomillaa tai kuivattuja koivunsilmuja tai -lehtiä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 tl kuivattua siankärsämöä
2 kokonaista kardemummaa
1 laakerinlehti
4 maustepippuria
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl kuminaa
2 rkl raastettua sitruunan, appelsiinin tai greipin kuorta
Rouhi katajanmarjat ja laita rouhe tiiviskantiseen lasipurkkiin tai -pulloon. Lisää seuraavana päivänä muut aineet ja ravista hyvin. Anna juoman maustua 36 tuntia. Maista. Jos maku on liian mieto, anna juoman vielä tekeytyä. Kun maku on kyllin vahva, siivilöi juoma puhtaaseen lasipulloon.
Osaston luetuimmat
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Suomessa myydään ruokaa, joka ei ole mistään kotoisin
- Leivo janssoninkiusaus piirakaksi – suolainen herkku sopii juhlapöytään
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset