Katajanmarjaperunat
Perunavuoka maustetaan katajanmarjoilla, mustapippurilla ja valkosipulilla.
2 kg perunaa
2 rkl voita
5 valkosipulinkynttä
1,5 tl suolaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 tl rouhittua mustapippuria
2–3 tl murskattuja katajanmarjoja
5 dl kermaa
(juustoraastetta)
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Kuori ja viipaloi perunat ja valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi. Voitele laakea uunivuoka. Lado perunat ja valkosipulisiivut kerroksittain vuokaan ja ripottele mausteet kerrosten väliin ja pinnalle. Valele kerma perunoiden päälle ja lisää halutessasi juustoraastetta. Paista 175 asteessa noin tunti, kunnes perunat ovat kypsiä. Jätä vuoka uunin jälkilämpöön ja anna ruoan vielä vetäytyä hetken aikaa ennen tarjoilua.
Osaston luetuimmat
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Atrian possufile palaa S-kaupan hyllyyn Pohjois-Savossa – aloite tuli osuuskaupan hallinnon sisältä
- Kesko ja Lidl sianlihakohusta: Atria pysyy hyllyissä
- Atrian possunfilee katosi S-ryhmän hyllyistä – tilalle tuli tanskalainen Coop
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- S-ryhmä vaihtoi Atrian sianlihan ulkomaiseen – asiantuntija: ”Edullisuus tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeintä”
- Lukijalta: Vesijalanjäljestä ollaan tekemässä uusi keino syyllistää maataloutta