Koivunoksatee
Koivun lehdet, oksat ja silmut sisältävät salisylaatteja sekä B2-, B3- ja C-vitamiinia.
1 l vettä
noin 2,5 dl ohuita koivun oksia
(hunajaa)
(sitruunamehua)
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Keitä oksia vedessä noin 10 minuuttia, siivilöi ja mausta halutessasi hunajalla ja/tai sitruunamehulla.
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Sairaanhoitaja Amanda päätti kokeilla kakuntekoa, mutta homma lähtikin laukalle ja johti tv-kisan voittoon sekä uuteen ammattiin – ”Hämmästyin omista kyvyistäni”
- Urheilijoiden luottovälipala taipuu myös jälkiruokaan
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Teemu Laurellin piimäkastike on aivan parasta – tarvitset vain muutaman ainesosan
- Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus