Koivunmahlasiirappi
Koivunmahlasiirapin maku on pehmeä ja omanlaisensa.
10 l koivunmahlaa
Keitä mahlaa miedolla lämmöllä noin viiden tunnin ajan, jolloin saat noin 1 dl mahlasiirappia. Sen maku on pehmeä.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla