Mausteinen sienihillo
Sienihillo on ihana lisuke, jonka voi yhtä hyvin tehdä tuoreista kuin pakastetuistakin sienistä.
(noin puoli litraa)
2 dl vettä
1,5 dl balsamietikkaa
2 laakerinlehteä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
5 katajanmarjaa
5 maustepippuria
0,75 tl suolaa
5 dl pakastettuja suppilovahveroita (tai 2 litraa tuoreita)
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3 salottisipulia
1,5 dl hillosokeria
Mittaa vesi, etikka ja mausteet kattilaan ja kiehauta. Laita puhdistetut, pilkotut sienet ja kuoritut, silputut sipulit mukaan kiehumaan. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää joukkoon hillosokeri, keitä 10 minuuttia ja säilö sienihillo puhtaisiin hillopurkkeihin.
Sienihillo maistuu esimerkiksi juuresnäkkärin ja mantelijuuston kanssa. Niiden ohjeet löydät Aarteesta 1/2019.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla