Retkiruoka: Riisiä ja kuivalihaa
Kuivaliha ja kuivatut keittojuurekset ovat tämän ruuan pääraaka-aineet.
(2 annosta)
1,5 dl basmatiriisiä (keittoaika 10 min)
1 dl kuivattuja keittojuureksia
80 g kuivalihaa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 kasvisliemikuutio
0,5 tl mustapippuria
1 tl valkosipulijauhetta
1 tl timjamia
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Lisäksi:
0,5 dl oliiviöljyä
Mittaa kaikki ainekset tiiviiseen pussiin öljyä lukuun ottamatta. Silppua kuivalihaa tarvittaessa pienemmiksi paloiksi. Retkikohteessa kaada pussin sisältö retkikeittimen kattilaan ja lisää 5 dl vettä. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Viimeistele ruoka lorauksella öljyä.
Osaston luetuimmat
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- SEY vastustaa S-ryhmän tuontilihavalintoja: ”Tuontilihan on täytettävä Suomen eläinten hyvinvointistandardit”
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lumi ja pakkanen eivät nujerra kotimaista varhaisperunasatoa – juhannuspöydän herkku on turvassa muovien ja harsojen alla