Voikukka-perunasalaatti
Tähän perunasalaattiin voit käyttää+ voikukanlehtiä ja halutessasi myös voikukannuppuja.
5 keitettyä perunaa
1 sipuli
1 omena
5–15 voikukanlehteä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
100 g fetajuustoa
1 punainen ja 1 vihreä paprika
(1 dl pieniä voikukannuppuja)
Kastike:
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
2 rkl omenaviinietikkaa
2 rkl vettä
2 rkl öljyä
1 murskattu valkosipulinkynsi
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
0,5–1 tl suolaa
1 rkl sitruunamehua
pippuria maun mukaan
Kuori keitetyt, jäähtyneet perunat ja leikkaa ne paksuiksi viipaleiksi. Kuori sipuli ja leikkaa se ja omena ohuiksi viipaleiksi. Hienonna voikukanlehdet. Paloittele paprikat ja fetajuusto. Keitä voikukannuppuja noin 5 minuuttia miedossa suolavedessä.
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Laita kaikki ainekset kerroksittain kulhoon. Sekoita kastike ja kaada se salaatin päälle. Siirrä salaatti viileään maustumaan muutamaksi tunniksi.
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- Näin raastesalaatti muuttuu hetkessä ruokaisammaksi – monikäyttöinen ainesosa löytyy todennäköisesti jo jääkaapistasi
- Makeisten valmistaja kimmastui sokeriverosta: Tällainen on Persu's Makeis Sekoomus -karkkipussi
- Makeisten veronkorotuksella voi olla jättimäiset vaikutukset: ”Aika erikoinen päätös”
- Pikapizza kotiuunissa: Raejuusto-pizzapannari on kiireisen päivän pelastus
- Vegaaninen vuohenjuuston korvike nappasi vuoden suomalaisen elintarvikeinnovaatiopalkinnon – tältä se maistuu
- Sairaanhoitaja Amanda päätti kokeilla kakuntekoa, mutta homma lähtikin laukalle ja johti tv-kisan voittoon sekä uuteen ammattiin – ”Hämmästyin omista kyvyistäni”