Peltokanankaalikastike
Tarjoa kanankaalikastike esimerkiksi keitettyjen perunoiden kanssa.
1 dl ruohosipulia
4 rkl voita
3 rkl jauhoja
noin 2 dl kanankaalin nuppuja tai kukkivia versoja
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
3 dl maitoa, soijamaitoa tai kookoskermaa
suolaa ja pippuria maun mukaan
Hienonna ruohosipuli ja kuullota silppua hetki voissa paistinpannulla. Lisää jauhot ja hienonnetut kanankaalinversot ja sekoita, kunnes seos on vaaleanruskeaa. Lisää maito tai soijamaito vähitellen hyvin sekoittaen. Mausta. Anna kypsyä hiljalleen noin 5 minuuttia.
Osaston luetuimmat
- Snellman lopettaa suosikkimakkaroiden valmistamisen – tilalle uudet tuotteet
- S-ryhmä vetää myynnistä Rainbow-tuotteen – saattaa aiheuttaa allergisen reaktion
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Teemu Laurellin piimäkastike on aivan parasta – tarvitset vain muutaman ainesosan
- Sairaanhoitaja Amanda päätti kokeilla kakuntekoa, mutta homma lähtikin laukalle ja johti tv-kisan voittoon sekä uuteen ammattiin – ”Hämmästyin omista kyvyistäni”
- ”Tästä alkaa halpuutuksen uusi aalto”, MTK:n Eerikki Viljanen arvasi, kun Coop tuli S-kauppoihin – huoli heräsi alkuperän hämärryttämisestä ja hintojen polkemisesta