Ahomansikkadippi
Ahomansikkadippi sopii tarjottavaksi juustojen, suolakeksien, perunalastujen tai nachojen kanssa.
2 punasipulia
0,5 l ahomansikoita
1 dl tuoretta korianteria
0,5–3 tl tuoretta tai jauhettua chiliä
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
1 rkl limettimehua
suolaa ja pippuria maun mukaan
Kuori sipulit ja hienonna ne kuutioiksi. Hienonna tuore chili. Murskaa mansikat ja silppua korianteri. Yhdistä ainekset ja sekoita mukaan limettimehu ja mausteet. Anna maustua hetki jääkaapissa.
Tarjoa dippi juustojen, suolakeksien, perunalastujen tai nachojen kanssa. Tulisuuden voit päättää itse chilin määrää säätelemällä.
Osaston luetuimmat
- Mitä, jos muoviin pakatun ruuan aika on ohi?
- Viikinkien voimajuomasta herrasväen huulille ja kaiken kansan keittiöihin – sima on kokenut vuosituhannen aikana melkoisen muodonmuutoksen
- Tee perunasalaatti uudella tavalla – näin teet siitä erityisen maistuvaa
- Näin valmistat kotona sotkun herkullisia munkkeja
- K-kaupoissa myydään liettualaista halpabroileria ruotsalaisella nimellä – Kesko: ”Myynti marginaalista”
- Yle uutiset | Vanhuksille tuodaan kylmää ruokaa satojen kilometrien päästä – Lea Uusi-Penttilä ei suostunut ateriapalvelun muutokseen
- Grillikausi alkaa: Nämä lihat tirisevät suomalaisten mökeillä kesällä