Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan

Ahomansikkapirtelö

Surauta suloiseen kesäpirtelöön sekä ahomansikan marjoja että lehtiä.
Nuorten ahomansikanlehtien maku on mieto.
Nuorten ahomansikanlehtien maku on mieto. Kuva: Saara Olkkonen / VL-arkisto

10 ahomansikanlehteä

1–2 dl ahomansikoita

1,5 dl luonnonjogurttia tai jäätelöä

1–2 rkl hunajaa

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

1 rkl sitruunamehua

1 banaani

vettä tai täysmaitoa

Hienonna mansikanlehdet esimerkiksi yrttisaksilla. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja lisää vettä tai maitoa niin paljon kuin astiaan mahtuu. Surauta ainekset sekaisin ja tarkista maku.