Ruusumarmeladi
Ruusun terälehdistä syntyy aromikasta marmeladia.
20–30 ruusunkukan terälehdet
5 dl vettä
500 g sokeria
1 sitruunan tai 2 limetin raastettu kuori ja mehu
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
Keitä vesi ja sokeri sakeaksi ja lisää terälehdet (puhdista vain, jos olet kerännyt terälehdet maasta) ja sitruunamehu. Kiehauta seos ja laske lämpötila miedoimmalle mahdolliselle. Hauduta noin tunti, hämmennä usein hauduttamisen aikana. Tölkitä puhtaisiin lasipurkkeihin.
Osaston luetuimmat
- EU viittaa kintaalla Suomen pullonpalautusjärjestelmälle – juomayrityksille jättikustannukset
- Tässä on Suomen majoneesipääkaupunki – paprikamajoneesia kuluu tuplasti enemmän kuin muualla
- S-ryhmän linjaus kyseenalaistaa räikeästi sen omat vastuullisuuslinjaukset – vaatimukset eivät voi olla ulkomaiselle lepsumpia kuin suomalaiselle
- Kun lampaat hävitettiin pakolla, joutui Heikki Penttilä tosissaan miettimään elämänsä suuntaa – sitten sitkeä yrittäjä keksi luovan ratkaisun
- Lukijalta: S-ryhmän toiminta viljelijöitä kohtaan on sikamaista
- Nyt alkaa olla hetki idättää juhannusperunat – nappaa tästä vinkit kasvatukseen ja uusiin lajikekokeiluihin
- Helppo arkiruoka: raejuusto on paljon muutakin kuin lisuke – näitä reseptejä kannattaa kokeilla